Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" ceturtdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas pirmā izbraukuma spēļu sērijas noslēgumā ar rezultātu 1:5 (0:0, 1:3, 0:2) piekāpās Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētajai Maskavas "Spartak", ko trenē Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš.

Tādējādi Rīgas "Dinamo" piedzīvoja trešo zaudējumu pēc kārtas, trīs izbraukuma spēļu sēriju noslēdzot ar trīs gūtiem un 16 ielaistiem vārtiem.

Pēc nerezultatīva pirmā perioda Nerijus Ališausks 25. minūtē izvirzīja Rīgas "Dinamo" vadībā ar spēcīgu tālmetienu. Rīdzinieki vadībā bija tikai piecas minūtes, kad Andrejs Kuteikins vairākumā rezultātu izlīdzināja. Savukārt vēl minūti vēlāk Iļja Talalujevs vārtu priekšā mainīja ripas lidojuma virzienu un deva "Spartak" komandai vadību.

33. minūtē Kaspars Daugaviņš vārtu priekšā saņēma ripu un skaisti apspēlēja Kristeru Gudļevski, bet trešās ceturtdaļas ievadā Mārtiņš Karsums arī izcēlās ar vārtu guvumu. Savukārt Robins Hanzls 55. minūtē ripu meta tukšos vārtos.

Rīgas "Dinamo" nākamās divas spēles aizvadīs "Arēnā Rīga", kur tiksies ar Habarovskas "Amur" un Jaroslavļas "Lokomotiv".

Portāls "Delfi" piedāvāja mača teksta tiešraidi, kurā var lasīt detalizētu notikumu aprakstu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!