Foto: dynamo.ru/

Latviešu hokejists Kaspars Daugaviņš pēc viņa pārstāvētās komandas Maskavas "Dinamo" izstāšanās no Gagarina kausa izcīņas atzina, ka nedrīkst šajā neveiksmē vainot tikai sevi, jo Sanktpēterburgas SKA spēlēja ļoti labi.

Jau ziņots, ka maskavieši KHL Gagarina kausa otrajā kārtā trešdien piedzīvoja ceturto zaudējumu, ar 2:3 (0:1, 0:0, 2:1, 0:1) piekāpjoties Sanktpēterburgas SKA, un izstājās no Gagarina kausa izcīņas. SKA triumfēja sērijā ar rezultātu 4-1

Aizvadītajā mačā SKA uzvaras vārtus guva uzreiz pēc vairākuma, bet Daugaviņš uzskata, ka tiesnešiem šajā epizodē nevajadzēja noraidīt "Dinamo" spēlētāju par skaitliskā sastāva pārkāpumu. "Tās ir cilvēciskas kļūdas. Mums tāpat vajadzēja cīnīties līdz galam," intervijā "Sport Express" sacīja Daugaviņš.

"Nedaudz pietrūka veiksmes, bet viņi labi spēlēja. Mēs arī aizvadījām labu spēli, nebija lielu kritumu. Domāju, ka darbojāmies labāk nekā iepriekšējās spēlēs. Pretinieki arī ir jāuzlavē, jo viņi cīnījās un pierādīja, ka ir laba komanda," turpināja latvietis.

Daugaviņš arī piebilda, ka Maskavas "Dinamo" šajā izslēgšanas spēļu turnīrā neparādīja savu labāko spēli. Lai arī komandā neviens nedomāja, ka SKA tiks uzvarēta četros mačos, tomēr visi ticēja uzvarai sešās vai septiņās spēlēs.

"Tagad nedaudz jāatpūšas un jāsāk gatavoties pasaules čempionātam," noslēgumā sacīja Daugaviņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!