Foto: AFP/Scanpix
Par spēlēšanu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubā Rīgas "Dinamo" vēl pāragri spriest, atzinis Latvijas uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, kurš šobrīd pārstāv Amerikas hokeja līgas (AHL) komandu Binhemtonas "Senators".

Kā ziņots, Rīgas "Dinamo" aizvadītajā nedēļas nogalē panāca vienošanos ar citu līgas vienību Ņižņijnovgorodas "Torpedo" par tiesību iegūšanu uz Daugaviņu.

"Par spēlēšanu "Dinamo" sastāvā vēl ir pāragri spriest. Tagad mans galvenais uzdevums ir aizvadīt pienācīgu sezonu AHL," atklāja Daugaviņš.

Daugaviņam līgums ar kNacionālās hokeja līgas (NHL) klubu Otavas "Senators", kura fārmklubs ir Bimhentonas komanda, beidzas šīs sezonas beigās.

Tāpat Daugaviņš atzina, ka "Dinamo" vadība pagaidām nav ar viņu kontaktējusies.

"Neviens no "Dinamo" vadības pārstāvjiem ar mani nav kontaktējies. Neviens, izņemot manu aģentu, ar mani nav par šo lietu runājis," atklāja Daugaviņš.

"Torpedo" tiesības uz Daugaviņu ieguva 2009.gada KHL jauno spēlētāju draftā. Līdz ar to, ja Latvijas izlases uzbrucējs vēlētos spēlēt KHL, tad viņam būtu jāslēdz līgums tieši ar "Torpedo" komandu.

Šosezona 44 AHL regulārā čempionāta spēlēs Daugaviņš ir guvis 10 vārtus un izdarījis 20 rezultatīvas piespēles.

Otavas kluba sastāvā Daugaviņš līdz šim ir aizvadījis tikai vienu spēli NHL.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!