Foto: Publicitātes foto
Pēc kopīgā treniņa ar Tukuma un Jelgavas sporta skolas audzēkņiem Rīgas "Dinamo" hokejisti atzina, ka jaunā paaudze ir labi sagatavota, lai nākotnē godam aizstāvētu Latvijas vārdu, savukārt mazie hokejisti pastāstīja, ka esot "Dinamo" fani.

„Dinamo čipsu treniņā” piedalījās trīs Rīgas "Dinamo" spēlētāji, aizsargi Kristaps Sotnieks un Guntis Galviņš un uzbrucējs Gints Meija, kuri abu pilsētu hokeju skolu audzēkņiem atklāja profesionālos noslēpumus un hokejistu „knifus”.

„Šāda veida tikšanās ar jaunajiem hokejistiem vienmēr ir ļoti pacilājoša, jo tieši viņi ir mūsu viskvēlākie līdzjutēji, kas aizrautīgi seko līdzi visām spēlēm," pēc treniņa atzina Guntis Galviņš. "Aizvadot kopā ledus treniņu, jāteic, ka jaunieši ir labi sagatavoti un nākotnē varētu godam pārstāvēt Latviju dažādos hokeja turnīros. Svarīgi, lai šī degsme un mīlestība pret hokeju neizzustu un palīdzētu pilnveidot viņu karjeru nākotnē."

Kopīga "Dinamo" spēlētāju un jauno hokejistu treniņa idejas autori un organizatori AS "Latfood" sola šādus treniņus aizvadīt arī nākotnē ar citu Latvijas pilsētu sporta skolu audzēkķiem un padarīt tos par tradīciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!