Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas “Dinamo” no savas jauniešu komandas “Rīga” izsaukusi uzbrucēju Robertu Bukartu un aizsargu Mārtiņu Jakovļevu, vēsta vienības oficiālā mājaslapa internetā.

“Dinamo” hokejistiem tagad ir piešķirtas četras brīvas dienas un komanda treniņus uz ledus atsāks sestdien, gatavojoties atlikušajām divām šī gada spēlēm, kuras notiks izbraukumā - ar Popradas “Lev” (20. decembrī) un Minskas “Dinamo” (22.decembrī).

“Dinamo” uz treniņiem izsaukuši Bukartu un Jakovļevu, kuram ir radusies iespēja apliecināt sevi, jo savainojumus ir guvuši Arvīds Reķis un Rodrigo Laviņš.

Tikmēr Rīgas komandas fārmklubam “Liepājas metalurgs” no jauniešu vienības palīgā dosies vārtsargs Jānis Auziņš, aizsargs Ēriks Ševčenko un uzbrucējs Raimonds Vilkoits.

Šie hokejisti izsaukti, jo “Liepājas metalurgs” 16. un 18. decembrī savā laukumā aizvadīs divas ļoti svarīgas spēles Baltkrievijas atklātajā čempionātā (BAČ) pret “Mogiļev” komandu, kas ir viņu tiešie konkurentiem cīņā par vietu izslēgšanas spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!