Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubam Rīgas “Dinamo” esošās epidemioloģiskās situācijas dēļ sagatavošanās sezonai jāaizvada ļoti neparasti, taču arī citiem klubiem esot tāda pati situācija, atzīst komandas jaunpienācējs Zeks Mičels.

Jau vēstīts, ka Rīgas “Dinamo” trešajā pārbaudes spēlē pirms jaunās sezonas ar rezultātu 1:4 piekāpās Helsinku “Jokerit”, sagatavošanās posmā piedzīvojot trešo zaudējumu pēc kārtas. Vienīgos vārtus šajā mačā Rīgas klubam guva tieši Mičels.

“Šī bija laba sagatavošanās spēle. Rezultāts šoreiz nebija tik svarīgs. Šodien vairāki džeki aizvadīja pirmo spēli un, manuprāt, viņi parādīja labu sniegumu,” sacīja Mičels, kurš arī pastāstīja par savu vārtu guvumu. “Mums bija vairākums un tiku pie labas metiena iespējas. Treniņos mēs pie šī strādājam. Protams, ir lietas, kas vēl buksē, bet, lai arī zaudējām, varam saskatīt arī pozitīvo. Runājot par vārtu guvumu, ir labi ātri izvirzīties vadībā.”

Lai arī sagatavošanās notiek citādāk, nekā citus gadus, spēlētājiem tāpat jācenšas kļūt labākiem, norāda uzbrucējs.

“Šogad ir ļoti neierasta gatavošanās sezonai. Spēlētāji ir dažādās sagatavotības pakāpēs, bet ne mums vienīgajiem ir šāda situācija. Ir, kā ir, bet darām labāko. Ir jāstrādā, lai ar katru dienu būtu labāki,” uzsvēra Mičels.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!