Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Pirmdien akciju sabiedrības "Dinamo Rīga" valdes sēdē tika izskatīts jautājums par Rīgas "Dinamo" startu KHL regulārajā čempionātā, kā arī noteikts uzdevums "play-off" turnīrā, vēsta kluba mājas lapa.

AS "Dinamo Rīga" padomes locekļi novērtēja Rīgas "Dinamo"startu 2010/2011. gada sezonas KHL regulārajā čempionātā kā ļoti labu, turklāt pozitīva iezīme bija tā, ka komandas spēles kvalitātei bija tendence uzlaboties.

Kā mērķi uz "play-off" mačiem kluba vadība noteica iekļūšanu Gagarina kausa finālā.

KHL regulārā čempionāta vērtējumā Rīgas "Dinamo" ierindojās septītajā vietā Rietumu konferencē un izcīnīja tiesības spēlēt Gagarina kausa izciņā, kur pirmajā "play-off" kārtā tiksies ar Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto Maskavas "Dinamo", kas Rietumu konferences kopvērtējumā ieņēma otro vietu.

Kā ziņojām, pirmās divas spēles 23. un 24. februārī risināsies Maskavā, nākamās divas 26. un 27. februārī - Rīgā. Nepieciešamības gadījumā nākamie mači 1.martā notiks Maskavā, 3.martā Rīgā un 5.martā atkal Maskavā."Play-off" turnīrā sērija ilgst līdz vienas komandas četrām uzvarām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!