Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulāro čempionātu pirmdien ar uzvaru uzsāka Rīgas "Dinamo" vienība, kas savā laukumā ar 2:1 (1:0, 0:1, 0:0, 1:0) pārspēja Maskavas "Spartak" klubu.

Spēli apņēmīgāk uzsāka mājinieku vienība, radot pāris labas vārtu gūšanas iespējas un spēles 12. minūtē tiekot pie dubultā skaitliskā vairākuma.

To jau pirmajā pusminūtē realizēja Jakobs Berglunds, kurš izmantoja teicamu Davida Ulstrēma piespēli.

Arīdzan spēles turpinājumā pārāki bija "Dinamo" hokejisti, kuri otrā perioda sākumā neizmantoja divus skaitliskos vairākumus pēc kārtas. Savu iespēju garām gan nepalaida Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa padotie. Spēles 32. minūtē precīzs bija Latvijas hokejists Mārtiņš Karsums, kurš ar spēcīgu plaukstas metienu no iemetiena apļa izlīdzināja rezultātu.

Rīdzinieki pēdējā periodā spēja radīt vairākas labas vārtu gūšanas iespējas, bet ripa ceļu vārtos tā arī neatrada. Īpaši aktīvs bija Brendons Makmilans, kurš tika pie vairākām lieliskām iespējām, bet pārspēt Ņikitu Bespalovu nespēja.

Spēles atrisinājumu nācās noteikt papildlaikā, kura pirmajā minūtē piespēli laukuma garumā atdeva Lauris Dārziņš, atrodot Kārteru Eštonu. No vārtiem tālu iznācis bija Bespalovs, tomēr Eštons ar vienu roku spēja paslidināt ripu viņam garām, nodrošinot Rīgas "Dinamo" pirmo uzvaru šosezon.

"Dinamieši" nākamo spēli aizvadīs trešdien, 4. septembrī, kad mājās pulksten 19.30 komanda tiksies ar Ņižņijnovgorodas "Torpedo" vienību.

Portāls "Delfi" piedāvāja spēles teksta tiešraidi, kurā var uzzināt detalizētāku spēles notikumu aprakstu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!