Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (NHL) Latvijas kluba Rīgas “Dinamo” hokejisti ar katru nākamo spēli jūtas labāk un treniņos ieguldītais darbs sāks dot rezultātu, uzskata Rīgas “Dinamo” leģionārs Morgans Eliss.

Rīgas “Dinamo” hokejisti devušies sezonas tālākajā izbraukumā, kurā piedzīvojuši divus minimālus zaudējumus. Vispirms “Dinamo” nenoturēja trīs vārtu pārsvaru un pagarinājumā zaudēja Novosibirskas “Sibirj” vienībai, bet trešdien ar 1:2 piekāpās Habarovskas “Amur”, vienīgos vārtus šajā mačā gūstot Elisam.

“Šodien smagi strādājām. Spēli neuzvarējām pāris mazu kļūdu dēļ. Šajā līgā tā nevar spēlēt – kļūdas netiek piedotas. Iļja Proskurjakovs nospēlēja fantastiski, viņš mūs turēja spēlē. Ir jāizmanto savas izdevības, tad arī rezultāts būtu patīkamāks,” “Dinamo” preses dienestam sacīja Eliss, kurš arī komentēja savu vārtu guvumu.

“Deniss Paršins ir ļoti meistarīgs hokejists. Viņš izveidoja šo momentu, kāpēc es tiku pie iespējas mest pa vārtiem. Man atlika tikai mest pa vārtiem. Tāpat jāuzteic arī Zeks Mičels ar savu darbu. Šis vārtu guvums bija kopīgs darbs,” stāstīja aizsargs.

Bez vārtu guvuma Elisam “Dinamo” sastāvā izcēlās ar lielāko spēles laiku, nospēlējot 20 minūtes un 39 sekundes.

“Pats jūtos ļoti labi, mēs smagi strādājām treniņos, tāpēc nebūtu iemesla sūdzēties. Ar katru spēli pat jūtamies arvien labāk. Protams, arī laika zonas starpība ar Rīgu liela, bet to nevar izmantot kā attaisnošanās iemeslu. Mēs dzīvojam pēc Rīgas laika. Mums vienkārši jāizmanto savas vārtu gūšanas izdevības laukumā, tad būtu pavisam citas emocijas šobrīd,” uzsvēra Eliss.

Izbraukumu Rīgas “Dinamo” noslēgs piektdien Nursultānā, kur plkst. 14.00 spēkosies ar vietējo “Baris”.

“”Baris” ir laba komanda. Mums jāizmanto savas vairākuma iespējas. Mums ir meistari, kas to prot. Jāspēlē ar pilnu atdevi un mums būs iespējas izbraukumu noslēgt ar uzvaru,” teica Eliss.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!