Foto: Sputnik/Scanpix/LETA
Par aizvadītās nedēļas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) labākajiem spēlētājiem kļuvuši divi latviešu uzbrucēja Mika Indraša komandas biedri Maskavas "Dinamo" vienībā vārtsargs Aleksandrs Jerjomenko un uzbrucējs Vadims Šipačovs.

Jerjomenko nosaukts par nedēļas labāko vārtsargu - viņš divos mačos izcīnīja divas "sausās" uzvaras pret Jāņa Kalniņa pārstāvēto Helsinku "Jokerit" un Bratislavas "Slovan".

Jerjomenko "sausā" sērija šobrīd ir 119 minūtes un 57 sekundes.

Savukārt labākā nedēļas uzbrucēja gods ticis vēl vienam Maskavas "Dinamo" hokejistam Šipačovam, kurš trīs spēlēs atzīmējās ar diviem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm. Tāpat viņam šo cīņu laikā izdevās tikt pie pozitīva lietderības koeficientu +3.

Tikmēr labākā aizsarga gods ticis Jevgēņijam Birjukovam no Magņitogorskas "Metallurg". Trīs mačos viņš izcēlās ar vieniem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, kā arī pozitīvu lietderības koeficientu +2. Visus trīs rezultativitātes punktus viņš guva spēlē pret Ufas "Salavat Julajev".

Pieredzējušais aizsargs aizvadītajā nedēļā kļuva arī par pirmo spēlētāju līgas vēsturē, kurš tajā aizvadījis vismaz 700 maču.

Visbeidzot labākā jaunā spēlētāja goda ticis Jaroslavļas "Lokomotiv" aizsargam Maksimam Afanasjevam, kurš divās cīņās atzīmējās ar vieniem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli, kā arī pozitīvu lietderības koeficientu +3.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!