Foto: DELFI

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Ukrainas klubam Donēckas "Donbass" par vienu eiro piedāvāts aizvadīt mājas spēles Slovākijas pilsētā Popradā, savā mājaslapā pavēstījusi pat pilsētas administrācija.

Kā zināms, maija izskaņā tika aizdedzināta "Donbass" kluba arēna "Družba", kā rezultātā to atjaunot nāksies visu vasaru. Tāpat nav skaidrības, vai Ukrainā valdošās nestabilās politiskās situācijas dēļ vienība tiešām savas nākamās sezonas mājas spēles aizvadīs Doņeckā.

Jau pagājušās sezonas beigu daļā "Donbass" savas mājas spēles aizvadīja Slovākijas galvaspilsētā Bratislavā. Pirms tam tika runāts, ka Ukrainas klubs nākamsezon arī varētu spēlēt šajā pilsētā vai arī Minskā.

Tas ir iemesls, kāpēc ar iniciatīvu klajā nākusi Poprada, piedāvājot par spēļu aizvadīšanu simbolisku samaksu. Tiesa, "Donbass" klubam vēl bez viena eiro samaksāšanas būtu jānosedz arī elektrības rēķini, kas rastos šo maču laikā.

Kā zināms, Popradai 2011./2012.gadā bija savs KHL klubs - "Lev", taču pēc tam tas pārcēlās uz Čehijas galvaspilsētu Prāgu.

"Donbass" komandā arī nākamsezon spēlēs latviešu aizsargs Oskars Bārtulis, bet vienības vārtsargu treneris ir Sergejs Naumovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!