Foto: F64

Pēc zaudējuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē pret līdervienību Sanktpēterburgas SKA viens no Rīgas "Dinamo" leģionāriem Džeimijs Džonsons uzsvēra savas komandas cīņassparu un atzina, ka rīdzinieki bija pelnījuši vismaz neizšķirtu pamatlaikā, vēsta "Dinamo" mājaslapa internetā.

Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo" trešdien savās mājās ar 1:2 zaudēja KHL līderiem Sanktpēterburgas SKA, otros vārtus zaudējot dažas minūtes pirms pamatlaika beigām.

"Šodien turpinājām spēlēt labi, varbūt par vēl labāk kā iepriekšējās spēlēt, bet ne pietiekami labi. Tas ir ļoti nomācoši – esi izdevis visus spēkus, bet beigās tik un tā nākas piekāpties. Sajūta ir ļoti, ļoti nepatīkama," teica Džonsons. "Mums bija vairākas iespējas spēlēt vairākumā, bet diemžēl šis spēles elements mums šodien kliboja. Nereti pat neizdevās ieiet zonā. Paši mazākumā spēlējām labi, bet ir jāizmanto iespējas. Ja pretī ir tāda komanda kā SKA, kurā ir vairāki tehnsiki ļoti spēcīgi spēlētāji, ir jābūt gatavam simtprocentīgi."


Runājot par pēdējo vārtu zaudējumu, nepilnas četras minūtes līdz spēles beigām, Džonsons uzsvēra pretinieka tehniski spēcīgos spēlētājus. "Pretī mums šovakar bija ļoti laba komanda, kurai bija vairākas reālas iespējas gūt vārtus. Viņi prata savu iespēju izmantot. Ir žēl, ka tā notika, uzskatu, ka šajā spēlē bijām pelnījuši vismaz punktu. Par cīņassparu nevienam komandā pārmest nevar."

Džonsons arī komentēja pēdējās izmaiņas komandā - kā zināms, "Dinamo" rindas atstājuši Aleksandrs Ņiživijs un Metjū Karls. "Protams, ir grūti uzreiz pierast, ja komanda ir zaudējusi divus labus spēlētājus. Bet tā ir daļa hokeja. Hokejā notiek spēlētāju, treneru maiņas, ir savainojumi un spēlētājam tā pat ir jāizlaiž mači. Tā vienkārši notiek. Mums ir jāatrod veids, kā izcīnīt panākumus bez šiem spēlētājiem. Bet tajā pašā laikā, ja viens komandu pamet, citam ir iespēja izcelties, kādam palielinās spēles laiks un, tā dēļ, ka kāds no komandas ir aizgājis, citam var izveidoties laba karjera."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!