Foto: F64
Rīgas "Dinamo" izvēle šķirties no zviedru uzbrucēja Bjerna Melina ir personīgs zaudējums vienības uzbrucējam Džeimijam Lundmarkam, izteicies kanādiešu hokejists.

"Personīgi man tas ir zaudējums, taču es esmu tikai daļa no komandas. Ja tas bija nepieciešams, manam viedoklim nav jābūt nozīmei," Lundmarka teikto citē krievu portāls "championat.com". "Bjerns zina manu viedokli šajā jautājumā. Mēs ar viņu kārtīgi aprunājāmies un secinājām, ka, ja jau tā sanāca, tad tas bija nepieciešams. Viņš saglabā optimismu."

Kā ziņots, Melins no "Dinamo" komandas tika atskaitīts otrdien.

Tāpat Lundmarks piebilda, ka viņš pēc dabas ir ļoti draudzīgs cilvēks, tāpēc ātri pieķeras saviem komandas biedriem.

"Man ir ļoti daudz draugu. Esmu runātīgs un draudzīgs cilvēks, taču tas viss ir pieļaujams tikai ārpus hokeja laukuma. Spēlē draugu nav - ir tikai tie, kas ar tevi spēlē vienā komandā," izteicās uzbrucējs.
"Esmu parasts cilvēks, pēc spēlēm vienmēr sanāk sevi šaustīt par kaut kādām neizdarītām lietām. Kaut kur nenostrādāju līdz galam, kaut kur nedevu zīmi pāriniekam," stāsta Lundmarks. "Savu noskaņojumu atstājot arēnā, mājās pārnāku kā optimists. Viss būs!"

Aizvadītajās 14 cīņās "Dinamo", kas iepriekšējos trīs gadus iekļuva Gagarina kausa izcīņas turnīrā, tikuši pie četrām uzvarām, piedzīvojuši astoņus zaudējumus pamatlaikā un divas neveiksmes pēcspēles metienu sērijā, Rietumu konferences kopvērtējuma tabulā ar 14 punktiem ieņemot priekšpēdējo, desmito vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!