Foto: DELFI

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Andris Džeriņš lauzta deguna dēļ nevarēs spēlēt divas nedēļas, vēsta komanda.

Savukārt uzbrucēja Laura Dārziņa savainojums nav tik smags, un ierindā viņš varētu atgriezties pēc dažām dienām. Abi hokejisti savainojumus guva 23. septembra spēlē "Arēnā Rīga" pret Mitišču "Atlant", kurā Latvijas kluba hokejisti izcīnīja uzvaru ar 4:2.

Andris Džeriņš savainojumu guva mača 46. minūtē, kad pret viņu ļoti rupji nospēlēja "Atlant" komandas uzbrucējs Igors Radulovs, pēc kura uzbrukuma galvā, "Dinamo" hokejistam tika lauzts deguns. 24. septembrī no rīta viņš tika izoperēts, un laukumā viņš varētu atgriezties aptuveni pēc divām nedēļām. Andris Džeriņš ir piedalījies visām līdzšinējās astoņās komandas spēlēs, kurās ir guvis vienus vārtus, kā arī viņam ir labākais uzvarēto iemetienu procents komandā.

Laurim Dārziņam trešā perioda sākumā ripa pēc "Atlant" komandas aizsarga Meta Gilroja raidījuma neveiksmīgi trāpīja pa seju, kā rezultātā viņam tika pārsista lūpa un izsisti zobi, taču ierindā viņš varētu atgriezties jau pēc dažām dienām.

Rupjais spēka paņēmiens pret Džeriņu:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!