Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Rīgas "Dinamo" komandai nav jākaunas par zaudējumu Jaroslavļas "Lokomotiv" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa Rietumu konferences pusfinālsērijā, uzskata Latvijas kluba uzbrucējs Andris Džeriņš.

Kā ziņots, trešdien aizvadītajā mačā "Dinamo" komanda izbraukumā piekāpās "Lokomotiv" vienībai pagarinājumā ar 4:5, sērijā līdz četrām uzvarām zaudējot ar 1-4.

"Nezinu, kāpēc mums neizdevās novadīt maču līdz uzvarai," portālā "sportbox.ru" citēts Džeriņš, kurš aizvadītajā spēlē guva vienus vārtus. "Mēs ļoti centāmies, taču mums mazliet nepaveicās. Bijām vadībā ar 4:2, kas ir labs pārsvars, un mums nevajadzēja ļaut pretiniekiem atspēlēties. Pieļāvām kļūdas, turklāt labi nospēlēja arī "Lokomotiv" vārtsargs Aleksandrs Vjuhins, kurš laukumā devās uz maiņu."

""Lokomotiv" ir laba un spēcīga komanda, tāpēc mums nav jākaunas par zaudējumu. Domāju, ka mēs pienācīgi izskatījāmies uz viņu fona," piebilda Džeriņš.

Kā ziņots, sērijas pirmajā mačā Rīgas "Dinamo" izbraukumā piekāpās "Lokomotiv" vienībai ar rezultātu 2:4, otrajā cīņā spēja revanšēties ar 5:3, bet nākamajās divās spēlēs Rīgā laukuma saimnieki zaudēja ar 4:8 un 2:6.

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijā ar 4-2 pārspēja Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto Maskavas "Dinamo" vienību, bet "Lokomotiv", kas regulārajā čempionātā bija spēcīgākā konferences vienība, ar 4-3 pieveica Baltkrievijas klubu Minskas "Dinamo".

Regulārajā čempionātā Rīgas "Dinamo" ar "Lokomotiv" tikās divas reizes, savā laukumā uzvarot ar 5:3, bet izbraukumā zaudējot ar 1:3.

Otrajā Rietumu konferences pusfinālsērijā Sanktpēterburgas SKA komanda pēc pieciem mačiem ar rezultātu 3-2 uzvar Mitišču "Atlant" vienību.

Tikmēr Austrumu konferencē Ufas "Salavat Julajev" pašlaik ar 3-1 uzvar līgas iepriekšējo divu sezonu čempionvienību Kazaņas "Ak Bars", bet Magņitogorskas "Metallurg" cīnās neizšķirti 2-2 ar regulārā čempionāta spēcīgāko vienību Omskas "Avangard".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!