Foto: LETA

Spēle ar Minskas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas vienībai Rīgas "Dinamo" bija obligāti jāuzvar, uzskata komandas uzbrucējs Andris Džeriņš.

Kā ziņots, svētdien aizvadītajā mačā Rīgas "Dinamo" izbraukumā piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 1:2. Vienīgos vārtus šajā mačā rīdzinieku labā guva tieši Džeriņš.

Džeriņš uzskata, ka komanda nospēlējusi labi, tomēr atkal galvenais bija iemesls, kas iegriezis arī iepriekš - nespēja gūt vārtus.


"Iesākām labi, spēlējām agresīvi, lai arī Minska pirmā guva vārtus, mēs neapstājāmies un turpinājām cīnīties. Izdevās rezultātu izlīdzināt, bet tad pievīla noraidījumi," vienības oficiālajā mājaslapā internetā citēts Džeriņš, kurš atzina, ka otrā trešdaļa noraidījumu dēļ, sanākusi saraustīta. "Pārāk daudz noraidījāmies un nespējām kārtīgi iespēlēties. Kā atsitām vienu noraidījumu, tā klāt bija nākamais. Spēle šo noraidījumu dēļ bija saraustīta un otrā trešdaļa noteikti bija neveiksmīgākā. Arī ātri ielaidām otros vārtus."

"Vairākus noraidījumus neredzēju, kad bija tas moments, kurā bija pārkāpums, bet nereti īsti nesapratu, kāpēc tika piešķirts sods. Un vietās, kur, manuprāt, vajadzēja būs noraidījumam, tas netika piešķirts," Džeriņš uzskata, ka tiesāšana bija dīvaina.

Spēles beigās rīdzinieki vairākkārt apdraudēja Pekas Rinnes vārtus, bet Džeriņš uzskata, ka pietrūcis laiks. "Beigās uzspiedām, plāns bija skaidrs, ko darīt. Pavisam vienkārši - pietrūka laika. Šī spēle bija obligāti jāuzvar, bet uzvaru izcīnīt nespējām. Slikti. Tagad būs desmit dienu pārtraukums, ir jāturpina gatavoties un strādāt."

Kā ziņots, Rīgas un Minskas komandām šī bija trešā savastarpējā spēle šosezon. 9.oktobrī Rīgā pārāki ar 2:1 pagarinājumā bija mājinieki, bet 4.novembrī Rīgā Latvijas klubs piekāpās ar 0:2 un tieši pēc šī mača tika atlaists Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Peka Rautakallio. Kopumā šosezon abām komandām jāspēkojas četras reizes.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 32 punktiem 34 spēlēs atrodas priekšpēdējā, 13.pozīcijā, no "play-off" zonas joprojām atpaliekot par 14 punktiem.

Tikmēr Minskas vienība tikmēr ar 41 punktiem šajā pašā konferencē ir desmitā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!