Foto: F64
Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals kļuvis par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) aizvadītās nedēļas labāko jauno spēlētāju.

Pašlaik 21 gadu vecais Dzierkals aizvadītajā nedēļā trīs spēlēs palīdzēja Rīgas komandai tikt pie divām uzvarām, kamēr pats izcēlās ar vieniem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli.

Dzierkalam tieši decembris bija veiksmīgākais mēnesis, jo 18.decembrī pret Minskas "Dinamo" viņš guva savus pirmos vārtus KHL, bet otro ripu iemeta 28.decembra cīņā pret Ņižņijnovgorodas "Torpedo".

Tikmēr par iepriekšējās nedēļas labāko vārtsargu nosaukts Denijs Teilors no Novosibirskas "Sibirj" komandas. Kanādietis palīdzēja vienībai uzvarēt divās no trim spēlēm, kamēr pats katrā no cīņām vidēji ielaida 1,0 ripas un kopumā atvairīja 96,70% metienu.

Savukārt labākā aizsarga gods ticis zviedram Dāvidam Rundbladam no Sanktpēterburgas SKA. Viņš palīdzēja komandai uzvarēt visās trijās spēlēs, kamēr pats izcēlās ar trim vārtiem un pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Visbeidzot labākā nedēļas uzbrucēja titulu ieguvis latvieša Mika Indraša komandas biedrs Maskavas "Dinamo" klubā Dmitrijs Kagarļickis, kurš vienībai trīs spēlēs palīdzēja gūt divas uzvaras. Šo maču laikā uzbrucējs guva četrus vārtus un izpildīja divas rezultatīvas piespēles, turklāt ieguva arī pozitīvu lietderību +4.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!