Latvijas hokejists Mārtiņš Dzierkals aizvadītajā vasarā nespēja vienoties ar Rīgas "Dinamo" un joprojām nav atradis sev klubu gaidāmajai sezonai, taču viņš pilnībā uzticas savam aģentam, viņš pastāstīja intervijā raidījumā "Hattrick ar Puči".

Dzierkals iepriekš nav slēpis, ka viņš ar Rīgas "Dinamo" vadību nav spējis atrast kopsaucēju sarunās par jaunu līgumu. Hokejists neilgi pirms KHL sezonas sākuma tikās ar "Dinamo" treneri Ģirtu Ankipānu, taču joprojām risinājums nav rasts.

"Lai aģents strādā ar tām papīru lietām. Tāpēc viņš arī man ir. Es pats fokusējos, lai kļūtu labāks, lai būtu gatavs jau rīt doties uz kādu klubu," viņš skaidroja. Dzierkals uzsvēra, ka viņa nākamā darba vieta varētu būt gan Eiropā, gan Ziemeļamerikā.

Aizvadītajā sezonā 22 gadus vecais Dzierkals 42 spēlēs guva piecus vārtus un veica astoņas rezultatīvas piespēles, tiekot izvirzīts KHL sezonas labākā jaunā spēlētāja balvai.

Pilnu interviju ar Mārtiņu Dzierkalu varēs redzēt trešdien raidījumā "Hatrick ar Puči" televīzijas kanālā "360TV" un lietotnē "Shortcut".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!