Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandai Rīgas "Dinamo" trešdien demonstrēto sniegumu un emocijas jāpārceļ arī uz nākamo gadu, uzsver rīdzinieku uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals.

Jau ziņots, ka "Dinamo" savā 2020.gada pēdējā spēlē viesos ar rezultātu 5:2 (1:1, 2:1, 2:0) uzvarēja Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto Maskavas "Spartak".

Dzierkals šajā mačā guva vārtus, vienreiz rezultatīvi piespēlēja un beigās arī izvicināja dūres, tādējādi izceļoties ar tā dēvēto Gordija Hova "hat-trick".

"Šodien aizvadījām ļoti labu spēli - novedām spēli līdz galam bez lieka stresa. Gadu varam noslēgt uz pozitīvām emocijām. Šo sniegumu un emocijas jāpārceļ arī uz nākamo gadu. Izcīnīt uzvaru ir ļoti, ļoti patīkami," klubs citē hokejista teikto.


Dzierkals šosezon guvis sešus vārtus un atdevis 11 rezultatīvas piespēles.

"Mūsu maiņā ir ļoti laba sapratne. Ar Rihardu Bukartu un Jāni Švanenbergu ir laba ķīmija. Varam labi saspēlēties, jūtam viens otru, kā rezultātā šodien guvām divus vārtus," saka uzbrucējs.

Dzierkals mača pēdējā minūtē izkāvās ar Sergeju Širokovu, un arī šajā duelī pārāks bija "Dinamo" hokejists.

"Īsti gan neatceros un nevaru pateikt, kāpēc viss sākās. Jānoskatās video. Interesanti atzīmēties arī šādā veidā," secina Dzierkals.

Rīgas klubs ar 19 punktiem 40 mačos ieņem pēdējo vietu līgā. 2021.gadu rīdzinieki iesāks ar četrām mājas spēlēm pēc kārtas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!