Foto: LETA

Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" aktīvie centieni gūt vārtus Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā pret Bratislavas "Slovan" šoreiz nebija veiksmīgi, un tas esot ļoti nomācoši, pēc mača sacīja "Dinamo" spēlētājs Džeimijs Džonsons.

Kā zināms, svētdien Rīgas "Dinamo" aizvadīja pēdējo maču 2013.gadā, savā laukumā ar 1:3 (0:1, 0:2, 1:0) piekāpjoties "Slovan".

"Mums bija vairākas iespējas gūt vārtus, vairākas pat ļoti labas. Es neizmantoju teicamu momentu, Indrašim nepaveicās, arī citiem. Šādi brīži, kad centies, bet ripa spītīgi neiet vārtos, ir ļoti nomācoši," "Dinamo" mājaslapā citēts Džonsons. "Šī spēle tiešām atgādināja kaut ko no pērnās sezonas. Šīs ir spēles, kuras ļoti gribi uzvarēt. Šis bija mačs, kurš bija jāuzvar. Spēles beigas aizvadījām labi, bet izlieto ūdeni sasmelt mums neizdevās."

Džonsons uzskata, ka spēles lūzuma punkts bijis pēc pirmās vairākuma izspēles: "Maču iesākām labi un aktīvi, bet tad bija pāris lūzumi. Pirmajā periodā, pēc vairākuma izspēles mēs "nosēdāmies", otrajā pieļāvām vairākas kļūdas, kuras pretinieks prata izmantot. Kopumā jāsaka, ka aizvadījām ļoti sliktu spēli."

Ar 69 punktiem 38 spēlēs Latvijas klubs atrodas ceturtajā vietā Rietumu konferences kopvērtējuma tabulā. Trešajā pozīcijā ar 70 punktiem 39 mačos ir aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Doņeckas "Donbass" vienība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!