Foto: LETA

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Džeimijs Džonsons pēc zaudējuma Doņeckas "Donbass" komandai Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Cerību kausapamatturnīra pirmajā spēlē atzina, ka rīdzinieki pārāk daudz laika esot iztērējuši nelietderīgi un uzvaras izcīnīšanai vienkārši pietrūcis laika.

"Spēles izskaņā bijām ļoti tuvu rezultāta izlīdzināšanai. Iemetām vairākumā, samazinājām starpību līdz vieniem vārtiem, tad bija iespēja spēlēt vairākumā vēlreiz, bet "Donbass" ir ļoti laba komanda, labi aizsargājās, komanda, kura ir tehnniski ļoti spēcīga. Domāju, mēs pārāk daudz laika izmantojām nelietderīgi, novilkām visu līdz pēdējam," saka hokejists.

Runājot par "asumiem" otrās trešdaļa vidū un izskaņā, Džonsons atzīst, ka, lai arī par šo turnīru ir dzirdētas daudz negatīvas atsauksmes, tomēr neviens zaudēt nevēlas. "Neviens negrib zaudēt, lai arī ko par šo turnīru runā. Tas ir hokejista garā – vārtu priekšā neviens nepiekāpsies. Jebkurā spēlē mēs darīsim visu, lai tikai uzvarētu un gūtu vārtus," viņš norāda.

Komentējos savu sniegumu šovakar, uzbrucējs kopumā bija apmierināts: "Manuprāt, šovakar nospēlēju labi. Laukumā pavadīju ļoti daudz laika, jo nācās spēlēt pa divām maiņām. Kāda situācija komandā ir, tāda ir. Domāju, mēs pierādījām, ka esam spējīgi cīnīties. Pietrūka pavisam nedaudz."

Nākamā spēle Cerības kausa izcīņā pret "Donbass" jau trešdien, un Džonsons uz nākamajiem mačiem raugās optimistiski. "Rīt vēl viena spēle un tad divas dienas brīvas. Šonakt jāizguļas, jācenšas no visa spēka rīt izcīnīt uzvaru un viss atkal sāksies no sākuma. Vēl nekas nav zaudēts!" viņš saka.

Kā ziņojām, Rīgas "Dinamo" pirmajā mačā piekāpās "Donbass" ar 3:2.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!