Foto: LETA

Rīgas "Dinamo" jaunais uzbrucējs Edgars Kulda pēc mača ar Maskavas "Dinamo", kurā tika svinēta uzvara ar 1:0, atzina, ka panākumu kaldināja komandas cīņa un izpildītais treneru uzdevums.

"Šovakar spēlējām ļoti labi. Visi cīnījāmies līdz pēdējam. Jau ar spēles pirmo minūti pildījām treneru uzdevumu," Rīgas "Dinamo" mājas lapā citēts Edgars Kulda.

Kulda spēlē pret Maskavas "Dinamo" laukumā pavadīja vairāk nekā desmit minūtes, kuru laikā izveidoja vairākas vārtu gūšanas iespējas. "Man bija divi ļoti labi momenti; tie pat bija pilnīgi identiski. Pirmajā izgājām ar Filipu divi pret vienu aizsargu. Aizsargs gūlās ripas ceļā un es izlēmu piespēlēt. Ripa jau it kā gāja Filipam uz nūju, bet aizsargs paspēja to aizķert. Otrajā viss notika tieši tāpat, tāpēc izlēmu mest pa vārtiem, bet nedaudz netrāpīju. Tā gadās. Jātrenējas, lai šādas iespējas biežāk realizētu," saka jaunais uzbrucējs.

Pēc mača Edgaram paziņoja, ka viņa brālis Artūrs guvis savus pirmos vārtus Helsinku "Jokerit" komandas labā, kura vakar ar 3:1 uzvarēja rīdzinieku nākamos pretiniekus Sanktpēterburgas SKA. "Brālis iemeta? Ideāli, apsveicu viņu! Tās patiešām ir ļoti labas ziņas," par Artūra panākumu priecājās jaunākais brālis.

Kā zināms, noslēdzošo astotās KHL sezonas spēli Rīgas "Dinamo" aizvadīs 18. februārī pret SKA vienību. "Nedomāju, ka mums būtu vajadzīga kāda papildus motivācija. Sezona bija neveiksmīga, bet līdzjutēju dēļ tomēr ir jānospēlē cienīgi," uzskata Edgars Kulda. "Ir jādod cerība uz nākamo sezonu, ka mēs varam darīt lielas lietas. Pret SKA iziesim ar lielu motivāciju - principiāls pretinieks."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!