Foto: DELFI
Pēc Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēles starp Rīgas "Dinamo" un Maskavas "Spartak" abu komandu fani nerimās un otrdien vakarā četri cilvēki aizturēti Vecrīgā, portālam "Delfi" pastāstīja Valsts policijas (VP) Preses un sabiedrisko attiecību biroja priekšniece Ieva Rekšņa.

Foto galerija

Par sīko huligānismu Vecrīgā aizturēti divi "Spartak" fani, savukārt citus viesus no Krievijas Vecrīgā aizturēja par alkoholisko dzērienu vai citu apreibinošo vielu lietošanu sabiedriskās vietās un atrašanos sabiedriskās vietās reibuma stāvoklī.

Iepriekš septiņi "Spartak" komandas fani pēc spēles aizturēti "Arēnā Rīga" un viņus sodīs administratīvi par sīko huligānismu. Savukārt trīs "Dinamo Rīga" faniem būs jāatbild par alkohola lietošanu un atrašanos sabiedriskā vietā alkohola reibumā.

Starp aizturētajiem līdzjutējiem ir arī viena daiļā dzimuma pārstāve, pret vienu no "Spartak" faniem sākts kriminālprocess par huligānismu.

Spēles laikā arēnā aizturētajiem uzlikts naudas sods 250 lati katram, savukārt diviem "Spartak" faniem, kuri pēc spēles aizturēti Vecrīgā, jāmaksā 100 latu sods katram, portālam "Delfi" apliecināja policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Atgādinām, ka KHL spēlē otrdien "Arēnā Rīga" Rīgas "Dinamo" ar 1:2 piekāpās Maskavas "Spartak". Pa ceļam uz Slovākiju Krievijas galvaspilsētas komandu atbalstīt bija ieradušies arī pāris simti "Spartak" futbola fani, kuri zināmi ar savu neprognozējamību, tāpēc "Arēnā Rīga" spēles laikā bija pastiprināti drošības pasākumi.

Aculiecinieka video: Spartaks Lukaševičs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!