Foto: F64

Slovākijas hokeja klubs Bratislavas "Slovan" nav atrisinājis samilzušās finansiālās problēmas un pirmdien atteicies no dalības Kontinentālajā hokeja līgā (KHL), vēsta Slovākijas mediji.

Kā pavēstījis kluba valdes loceklis Jurajs Širokijs, "Slovan" nav izdevies atrast jaunu investoru, kurš būtu gatavs segt parādus. "Slovan" jau esot nosūtījis pieteikumu startam Slovākijas līgā.

"Slovan" ir vairāk nekā miljona eiro liels parāds spēlētājiem un par sporta arēnas īri. Tomēr potenciālie jaunie investori nevēlas uzņemties iepriekšējās saistības, tāpēc klubam nav izdevies piesaistīt nepieciešamos naudas līdzekļus.

"Slovan" atteikšanās spēlēt KHL nekādi netraucēs jaunajai sezonaiu, jo, kā iepriekš ziņoja KHL, līga izstrādājusi diva veida spēļu kalendārus sezonai – ar un bez "Slovan" līdzdalības.

"Slovan" aizvadītajā sezonā bija pārliecinoši vājākā komanda līgā, trešo gadu pēc kārtas nesasniedzot Gagarina kausa izcīņu. Bratislava vienība KHL spēlē kopš 2012. gada. Tā ir astoņkārtēja Slovākijas ekstralīgas čempione.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!