Foto: F64

Rīgas "Dinamo" hokejisti ir iesākuši gatavošanos gaidāmajai Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonai, kas rīdziniekiem būs devītā šai līgā.

Gatavošanos jaunajai sezonai rīdzinieki iesākuši pagaidām bez galvenā trenera, kurš tiks paziņots vēlāk. Ledus treniņā "inbox.lv" hallē Piņķos, ko vadīja Normunds Sējējs, bez pārējiem spēlētājiem piedalījās arī uzbrucējs Lauris Dārziņš, kuram pagaidām nav līguma ne ar vienu komandu. Šonedēļ komanda pārcēlusies uz Valmieru, kur turpinās treniņnometni.

Kā ziņojām, 23. jūlijā rīdziniekiem Valmierā ieplānota pārbaudes spēle ar Toljati "Lada", bet 29. jūlijā Piņķos - ar Novosibirskas "Sibirj" vienību.

Augusta sākumā Rīgas "Dinamo" piedalīsies Ņižņijnovgorodas apgabala gubernatora kausa izcīņā, bet augusta vidū - tradicionālajā "Latvijas Dzelzceļš" kausa izcīņā "Arēnā Rīga".

Kā ziņojām, jaunā KHL sezona Rīgas "Dinamo" komandai sāksies 23. augustā, izbraukumā, pret HK "Soči" vienību.

Pirms KHL dalībnieku izziņošanas vasaras sākumā izplatījās ziņas, ka Rīgas "Dinamo" varētu izstāties no līgas, ko noliedza "Dinamo Rīga" valdes priekšsēdētājs Juris Savickis. Izziņojot jaunās sezonas dalībniekus, Rigas "Dinamo" bija to 29 komandu skaitā, kas cīnīsies par Gagarina kausu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!