Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas pirmās kārtas spēlē Oskars Bārtulis un viņa pārstāvētā Vladivostokas "Admiral" izbraukumā ar rezultātu 3:6 piekāpās Omskas "Avangard", sērijā līdz četrām uzvarām nonākot iedzinējos ar 0-2.

Bārtulis šajā mačā laukumā pavadīja 22:12 minūtes, kuru laikā viņš izcēlās ar rezultatīvu piespēli, diviem metieniem pa vārtiem un vienu bloķētu metienu.

Bārtulis pirmās trešdaļas izskaņā palīdzēja Vadimam Krasnoslobodcevam izvirzīt "Admiral" komandu vadībā ar rezultātu 2:1. Mača turpinājumā cīņa ritēja ļoti līdzīgi, 31. minūtē rezultātam kļūstot 3:3, tomēr atlikušajā spēles laikā "Avangard" guva trīs bezatbildes vārtus pēc kārtas, garantējot uzvaru.

"Admiral" komandā vārtus guva arī Maksims Kazakovs un Artjoms Zemčjonoks, savukārt "Avangard" rindās divreiz precīzs bija Mihails Juņkovs, bet pa vieniem vārtiem guva Jonass Anelovs, Mihails Grigorjevs, Nikolajs Ļemtjugovs un Jevgeņijs Medvedevs.

Abu komandu sērija turpināsies Vladivastokā, svētdien abām komandām tiekoties trešo reizi.

Посмотреть видео

Pārējos KHL Austrumu konferences izslēgšanas spēļu pirmās kārtas mačos Čeļabinskas "Traktor" revanšējās Astanas "Baris", otrajā spēlē uzvarot ar 5:1 (0:0, 2:1, 3:0). Šai sērijā neizšķirts 1-1.

Savukārt Magņitogorskas "Metallurg" arī otrajā spēlē pieveica Pekinas "Kuņluņ Red Star" - 5:3 (1:2, 2:3, 2:0), bet Kazaņas "Ak Bars" ar 2:1 (1:0, 0:0, 1:1) uzvarēja "Salavat Julatev" un izvirzījās vadībā sērijā ar 2-0.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!