Foto: LETA

Pēc trešās spēles Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izslēgšanas turnīra otrajā kārtā Rietumu konferences pusfinālā vadībā ir atgriezusies Sanktpēterburgas SKA komanda, bet Helsinku "Jokerit" izcīnīja pirmo uzvaru pār Maskavas CSKA.

SKA un Jaroslavļas "Lokomotiv" trešā spēle noslēdzās ar Sanktpēterburgas komandas "sauso" uzvaru — 2:0 (0:0, 1:0, 1:0). Abus vārtus SKA labā guva Iļja Kovaļčuks: pirmos otrā perioda beigās, realizējot skaitlisko vairākumu, otros divarpus minūtes pirms pamatlaika beigām. SKA somu vārtsargs Miko Koskinens atvairīja visus 30 metienus pa saviem vārtiem.

Šajā pusfināla pārī sērijā ar 2-1 vadībā ir atgriezušies SKA, kas uzvarēja pirmajā mačā.

Otrajā pusfināla pārī pirmo zaudējumu piedzīvoja Maskavas CSKA, kas Helsinkos ar 1:2 (0:1, 1:0, 0:0, 0:1) pagarinājumā piekāpās "Jokerit" vienībai.

Arī šajā mačā abus vārtus uzvarētājiem guva viens un tas pats spēlētājs, "Jokerit" gadījumā — Olli Palola. Viņš 32. minūtē atklāja spēles rezultātu un 78. minūtē guva uzvaras vārtus, realizējot skaitlisko vairākumu. Vienīgos vārtus maskaviešu labā guva Mihails Pašņins otrā perioda otrajā minūtē.

Sērijā ar 2-1 vadībā joprojām ir CSKA.

Kā ziņojām, Austrumu konferences pusfinālā cīnās Latvijas aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Ufas "Salavat Julajev" komanda ar Čeļabinskas "Traktor" un Kazaņas "Ak Bars" ar Magņitogorskas "Metallurg". Abos dueļos pēc divām spēlēm ir neizšķirts 1-1.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!