Foto: LETA
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubā Rīgas ”Dinamo” esot dzirdamas baumas par galvenā trenera Pekas Rautakallio atlaišanu, intervijā portālam ”sportbox.ru” atklāja vienības kapteinis Guntis Galviņš.

Rīgas ”Dinamo” šajā sezonā 22 spēlēs izcīnījusi tikai 20 punktus, kas KHL Rietumu konferences kopvērtējumā dod pēdējo, 14.vietu. Īpaši neveiksmīgi rīdzinieki spēlē izbraukumā, vienīgo uzvaru izcīnot 8.septembra spēlē pret Bratislavas ”Slovan”.

”Diemžēl komandā ir baumas par Rautakallio atlaišanu. Ir daudz runu, un tās traucē. Mēs cenšamies no šīm runām norobežoties un cīnāmies par treneri,” stāstīja Galviņš.

Rīgas ”Dinamo” pirmdien ar rezultātu 1:3 izbraukumā piekāpās līgas čempionvienībai Maskavas ”Dinamo”, bet Galviņš atkārtoti uzsvēra, ka jāiegūst pārliecība.

”Dažos brīžos aizvadītajā spēlē tiesnešu lēmumi bija apšaubāmi. Spēlējām labi, puiši cīnījās. Gandrīz visu spēli aizvadījām uzbrukuma zonā, bet iegāza noraidījumi,” stāstīja aizsargs. ”Mēs esam dziļā bedrē, no kuras grūti izkļūt. Pietrūkst pārliecības. Ja spēlēsim, kā šajā mačā, rezultāti neizpaliks.”


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!