Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
HK "Rīga" vārtsargs Kristers Gudļevskis pēc Pasaules kausa izcīņas turnīra otrās spēles atzinis, ka noturēt "sausu" rezultātu neesot bijis viegli, taču komanda to paveikusi, raksta krievu prese.

"Teicami, man šī uzvara ļoti patika," portālam "sports.ru" atzina latviešu hokejists. "Un tas viss tāpēc, ka mēs šodien spēlējām kā komanda, tas ir īstais uzvaras iemesls. Pirmajā mačā spēlējām pa vienam. Protams, noturēt "sauso" rezultātu bija smagi, taču tas patīk visiem vārtsargiem - pabeigt spēli ar nulli. Bet šodien mums vienkārši vajadzēja uzvarēt."


Kā ziņots, HK "Rīga" otrajā turnīra spēlē ar 2:0 uzvarēja pagājušās sezonas Krievijas Jaunatnes līgas (MHL) čempionus "Krasnaja Armija".

"Noskaņojums komandā ir daudz labāks nekā pēc pirmās spēles," saka Gudļevskis. "Kad tu spēlē pret spēcīgu komandu, tu par to visu laiku piedomā, noskaņojies, spēlē tik labi, lai uzvarētu. Kad spēlējām pret amerikāņiem, pirms mača domājām, ka viegli uzvarēsim. Bet viņi tieši spēlēja kā īsta komanda, "sitās" par uzvaru un izcīnīja to."

Piektdien HK "Rīga" aizvada trešo grupas spēli pret Slovākijas komandu "Tatranski vlci", kas līdz šim piedzīvojusi divus zaudējumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!