Foto: LHF

Rīgas "Dinamo" vārtsargs Kristers Gudļevskis aizvadījis pirmo "sauso" spēli jaunajā komandā, atvairot visus pretinieku metienos un nodrošinot tai uzvaru Gubernatora kausa izcīņas mačā Ņižņijnovgorodā.

Kā ziņojām, Rīgas "Dinamo" savā trešajā spēlē šajā pārbaudes turnīrā uzvarēja vietējo "Torpedo" vienību ar 1:0 (0:0, 1:0, 0:0). Gudļevskis atvairīja 27 metienus.

"Spēlē nelikās daudz metienu pa vārtiem. Un tie, kas bija, visi bija redzami. Mūsu spēlētāji arī bloķēja vairākus metienus, par ko viņiem var teikt lielu paldies," kluba mājas lapā citēts vārtsargs. "Spēles sākumā bija atklātāks hokejs. Pēc ledus tīrīšanas, tas uzreiz nesasalst, ripa reizēm kaut kur nobremzējās. Bet tas ir ļoti īss brīdis, kopumā viss ir ļoti labi."

Pēc atgriešanās no Ziemeļamerikas šis Gudļevskim bija otrais mačs Rīgas "Dinamo" rindās, bet viņš jau esot paguvis pielāgoties Eiropas izmēra laukumiem.

"Esmu apradis ar Eiropas laukuma izmēriem," viņš saka. "Spēlējot uz lielāka laukuma, ir vieglāk lasīt spēli. Notikumi ir paredzamāki, nekā uz mazāka laukuma, jo ir nedaudz mazāka iespēja, ka ripa trāpīs pa slidu vai neparedzēti kaut kur pa nūju. Bet manam spēles stilam tas ir ērti, man patīk."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!