Latvijas hokeja izlases vārtsargs Kristers Gudļevskis nav bijis dusmīgs uz Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" vadību par līgumsaistību pārtraukšanu, bet gan vainojis sevi, televīzijas kanāla "360TV" raidījumā "Hattrick ar Puči" sprieda pats hokejists.

Aizkrauklē dzimušais vārtsargs šosezon piedalījās deviņās no pirmajām desmit Rīgas "Dinamo" sezonas spēlēm, atvairot 86,3% metienu un vidēji ielaižot 3,45 vārtus. Klubs 1. oktobrī oficiāli paziņoja, ka abas puses pēc abpusējas vienošanās pārtraukušas sadarbību.

"Noteikti zinu, ka varēju spēlēt labāk, bet, kopsummā skatoties, protams, nevaru vainot tikai sevi," klāstīja Gudļevskis. "Domāju, tas bija tāds moments, kad viss juka pa galiem ārā. Uzbrucēji nemeta golus, varbūt es nenoķēru, kad vajadzēja."

Šo desmit spēļu laikā Rīgas klubs izcīnīja trīs uzvaras, bet piecās no spēlēm palika "sausā" vai guva tikai vienus vārtus.

"Man nebija nekad dusmas. Sevī varbūt vīlies esmu, jo vienmēr vainoju sevi pie visa. Protams, ja būtu izgājis un ķēris visu, nu es nebūtu atlaists. Bet es neķēru visu un mani atlaida. Dusmoties – tas man īsti nepalīdzēs. Vairāk biju vīlies sevī, bet tas jau pārgājis.”

Pilnu interviju ar Kristeru Gudļevski varēs vērot raidījumā "Hattrick ar Puči" trešdien pulksten 21.45 televīzijas kanālā "360TV" un lietotnē "Shortcut".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!