Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Hantimansijskas "Jugra" vadība atbrīvojusi no amata visu treneru korpusu, vēsta kluba oficiālā mājas lapa.

Līdz ar Zaharkinu amatu zaudējuši arī viņa palīgi - Nikolajs Borščevskis, Jevgeņijs Hvostovs un Aleksejs Seļiverstovs. Savā postenī palicis tikai vārtsargu treneris Andrejs Zujevs.

"Mēs ļoti cienām Zaharkinu kā personību, taču šobrīd mums ir svarīgs komandas rezultāts," kluba vadības lēmumu skaidro "Jugra" ģenerālmenedžeris Jevgeņijs Hacejs. ""Jugra" kopvērtējumu tabulā noslīdējusi uz priekšpēdējo vietu, 14 spēlēs gūstot tikai deviņus punktus. Zaudējumi ar lielu vārtu starpību izsaukuši daudz negatīvu komentāru medijos un līdzjutēju vidū, un slikti atsaukušies arī uz komandas un visa kolektīva noskaņojumu. Treneru maiņa ir piespiedu solis situācijas uzlabošanas virzienā."

Galvenā trenera amatā Zaharkinu nomainīs Anatolijs Jemeļins, kura iepriekšējā darba vieta bija Ufas "Salavat Julajev". Viņa asistenti būs Igors Ulanovs un Sergejs Gusevs. Jemeļins iepriekš strādājis Toljati "Lada", Habarovskas "Amur", Novokuzņeckas "Metallurg" un "Avtomobiļist" komandās.

Kā ziņojām, arī Rīgas "Dinamo" nomainīts treneru sastāvs – nupat galvenā trenera amatu pameta Sandis Ozoliņš, bet viņa palīgi Rodrigo Laviņš un Aleksandrs Ņiživijs atbrīvoti jau iepriekš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!