Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandai Rīgas "Dinamo" spēles pirmais periods vienmēr ir grūts, taču rīdzinieku ceturtā maiņa esot izdarījusi lielu darbu, uzskata rīdzinieku galvenais treneris Kari Heikila.

Kā zināms, "Dinamo" KHL regulārā čempionāta mačā ceturtdien zaudēja pēc pirmā perioda, tomēr ar 4:1 savā laukumā pieveica Ņižņekamskas "Ņeftehimik".

"Pirmais periods mums vienmēr ir grūts. Spēlējām ar trim maiņām, jo tās labāk sajūt spēli. Šodien bija labāk, otrajā un trešajā periodā spēlējām labāk. Arī ceturtā maiņa dara labu darbu un visa komanda spēlē labāk," pēc spēles atzina Heikila.

Tikmēr "Ņeftehimik" galvenais treneris Vladimirs Krikunovs uzsvēra Ņizņekamskas hokejistu nogurumu.

"Mums jau ir ceturtā spēlē izbraukumā. Mači pret Sanktpēterburgas SKA un Helsinku "Jokerit" bija smagi. Atstājām tur daudz spēka," teica Krikunovs.

Turpinājumā svētdien rīdzinieki savā laukumā uzņems arī Minskas "Dinamo" no Baltkrievijas, bet pēc tam sekos ar valstsvienību spēlēm saistītais pārtraukums. 22.decembrī rīdzinieki viesosies pie Horvātijas komandas Zagrebas "Medveščak", bet gada pēdējā spēlē 28.decembrī uzņems Kaspara Daugaviņa pārstāvēto un Pētera Skudras trenēto Ņižņijnovgorodas "Torpedo".

Sezonas pēdējos trijos mēnešos Rīgas "Dinamo" komandai atlicis kopā aizvadīt vēl tikai sešas izbraukuma spēles, bet pārējos mačus rīdzinieki aizvadīs savā laukumā.

Rīgas "Dinamo" ar 50 punktiem 39 mačos atrodas 12. pozīcijā Rietumu konferencē, no pirmā astotnieka atpaliekot par septiņiem punktiem, tikmēr "Ņeftehimik" ar 60 punktiem 41 cīņā ir astotā Austrumu konferencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!