Foto: F64

Latvijas kluba "Rīga" hokejisti pirmdien Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar rezultātu 2:1 (0:0, 1:1, 1:1) pārspēja Mitišču "Atlanti" komandu.

Rīgas klubs Jauno gadu iesāka ar četriem zaudējumiem pēc kārtas, bet tagad trijās spēlēs izcīnītas divas uzvaras.

Mača sākumā nelies pārsvars bija laukuma saimniekiem, Paulam Svaram noklaudzinot pretinieku vārtu stabiņu. Otrā perioda septītajā minūtē Artūrs Homjakovs pēc Kristapa Zīles piespēles realizēja vairākumu. Tāpat otrajā periodā atzīmējās arī vārtsargs Niklāvs Rauza, kurš vairākas reizes glāba mājiniekus no vārtu zaudējuma.

Trešā perioda septītajā minūtē viesi tomēr izlīdzināja rezultātu, taču trešdaļas vidū Mikus Mintautišķis vēlreiz izvirzīja vadībā mājiniekus. "Rīgas" hokejisti nosargāja vadība un svinēja uzvaru ar rezultātu 2:1.

Par labāko spēlētāju "Rīgas" komandā tika atzīts Mintautišķis.

"Rīgas" komandā šodien laukumā bija vairāki hokejisti, kuri ir starp Latvijas izlases kandidātiem pirms svētdien gaidāmā pārbaudes mača ar Kanādas olimpisko izlasi. No kandidātiem šodienas spēlē piedalījās iepriekšējās nedēļas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) labākais jaunais spēlētājs Emīls Ģēģeris, kā arī Daniels Bērziņš, Kristaps Zīle, Pauls Svars un Roberts Kaļķis.

Rīt abas komandas spēkosies atkārtoti.

"Rīga" ar 40 punktiem 47 spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem 16.vietu 17 komandu vidū, bet "Atlanti" ar 61 punktu 48 spēlēs ir 11.pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!