Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Hokeja klubs "Rīga" Krievijas Jaunatnes Hokeja līgas (MHL) regulārajā čempionātā izcīnījusi astoto uzvaru pēc kārtas, trešajā izbraukuma spēlē ar 5:4 (3:2, 2:1, 0:1) pieveicot "Amurskije Tigri".

Pirmie trešajā minūtē vadībā izvirzījās mājinieki, bet pēc 33 sekundēm Ēriks Ševčenko rezultātu izlīdzināja. Astotajā minūtē "Amurskije Tigri" vēlreiz izvirzījās vadībā, bet Miks Indrašis 18. minūtē sekmīgi realizēja skaitlisko vairākumu, atkal izlīdzinot rezultātu, un 28 sekundes pirms perioda beigām Artūrs Mickēvičs izvirzīja rīdziniekus vadībā.

Otrajā trešdaļā abas komandas guva pa diviem vārtiem – HK "Rīga" labā Dāvis Straupe un vēlreiz Miks Indrašis, un periods noslēdzās ar rīdzinieku pārsvaru – 5:3.

Trešās trešdaļas pirmajā minūtē mājinieki samazināja HK "Rīga" pārsvaru līdz minimumam – 5:4, taču izlīdzināt rezultātu viņiem neizdevās, pat nomainot vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju perioda beigās, un tā rīdzinieki svinēja jau astoto uzvaru pēc kārtas.

Šajā izbraukuma tūrē rīdzinieki ir uzvarējuši visās trijās spēlēs - vispirms ar 2:0 tika pieveikti "Mitiščenskije Atlanti", tad ar 3:2 "Russkije Vitjazi".

Nākamās septiņas MHL regulārā čempionāta spēles, sāot ar 14. februāri, HK "Rīga" aizvadīs savā laukumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!