Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Jaunatnes Hokeja līgas (MHL) komanda HK "Rīga" gatavošanos 2011/2012. gada sezonai uzsāks 4. jūlijā ar treniņnometni Vidzemes Olimpiskajā centrā Valmierā.

Pirmā HK "Rīga" treniņnometne Vidzemes Olimpiskajā centrā Valmierā ilgs no 4. līdz 16. jūlijam, un šajā laikā par vietu komandas sastāvā cīnīsies 34 hokejisti - trīs vārtsargi, 11 aizsargi un 20 uzbrucēji, kuri dzimuši no 1991. – 1994. gadam.

Šosezon ir notikušas arī nelielas izmaiņas HK RĪGA treneru korpusā, jo Aigars Cipruss ieņems HK "Rīga-2" galvenā trenera amatu, bet viņa vietā par Leonīda Tambijeva palīgu strādās Ronalds Ozoliņš.

Gatavojoties savai otrajai MHL sezonai, HK "Rīga" piedalīsies divos pirmssezonas pārbaudes turnīros, kā arī aizvadīs vienu pārbaudes spēli 19. augustā Liepājā pret "Almaz". Pirmais HK "Rīga" pārbaudes turnīrs no 1. – 5. augustam norisināsies Krievijas pilsētā Čerepovecā, kurā bez mājiniekiem "Almaz" un mūsu jaunajiem hokejistiem piedalīsies arī Maskavas apgabala "Mitiščenskije Atlanti", Jaroslavļas "Loko", kā arī divas Sanktpēterburgas komandas "SKA-1946" un "Serebrennije ļvi".

Savukārt, no 30. augusta – 3. septembrim Krievijas pilsētā Omskā norisināsies Pasaules kausa turnīrs ar Latvijas, Krievijas, Slovākijas, ASV, Baltkrievijas, Kanādas, Čehijas un Zviedrijas jauniešu komandu piedalīšanos. HK "Rīga" spēlēs A apakšgrupā kopā ar Krievijas "Krasnaja Armija", Slovākijas "Tatranski Vlci", ASV "EJHL All Stars". B apakšgrupā spēlēs Baltkrievijas "Dinamo-Šiņņik", Kanādas AJHL komanda "Oil Barons", Zviedrijas "Red Hawks".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!