Foto: F64
Hokeja klubs "Rīga" arī otrajā Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta spēlē Voskresenskā piekāpās vietējam "Himik", šoreiz ar 5:8 (0:0, 2:3, 3:5).

Atšķirībā no pirmās spēles svētdien, kas noslēdzās ar 2:1 "Himik" labā, pirmdienas mačs izcēlās ar īpašu rezultativitāti – komandas kopumā guva 14 vārtus. Diemžēl meistarīgāki arī šoreiz izrādījās mājinieki, un HK "Rīga" piedzīvoja septīto zaudējumu astoņās spēlēs.

Pirmajā trešdaļā abas komandas spēlēja uzmanīgi, kas atspoguļojās arī perioda beigu rezultātā – 0:0. Pirmos vārtus otrās trešdaļas sākumā guva Jegors Krivčenko, izvirzot vadībā "Himik", bet trešdaļas vidū Jurijs Masļakovs Voskresenskas kluba pārsvaru dubultoja.

Rīdziniekiem pirmos vārtus Miks Indrašis – pusotras minūtes laikā viņš divreiz pārspēja "Himik" vārtsargu Aleksandru Pasečņiku un izlīdzināja rezultātu – 2:2, taču otrā perioda 16. minūtē atkal vadībā izvirzījās mājinieki.

Trešajā trešdaļā bija īsts vārtu birums – rīdzinieki guva trīs, bet voskresenskieši piecus vārtus. Divus vārtus izdevās Raimondam Vilkoitam, vieni vārti Mārtiņa Poreja kontā, taču ar triju vārtu pārsvaru uzvarēja "Himik".

Pēdējoreiz HK "Rīga" uzvaru svinēja pagājušogad 4. decembrī, izbraukumā uzvarot "Šerif".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!