Foto: F64
Akciju sabiedrības (AS) "Dinamo Rīga" padomes sēdē par HK "Rīga" galveno treneri apstiprināts Latvijas čempionāta vienības "Zemgale/LLU" galvenais treneris Valērijs Kuļibaba (attēlā stāv kājās pa kreisi). Tas gan nenozīmē, ka darbs ar "Zemgale/LLU" tiks kādā veidā traucēts, jo hokejistu treniņi notiks līdzšinējā līmenī un apjomā pieredzējušu treneru vadībā.

Sadarbības līguma ar "Zemgale/LLU" ietvaros panākta abpusēja vienošanās, ka Kuļibaba 2020./2021.gada sezonā pildīs galvenā trenera pienākumus HK "Rīga" komandas dalībai Jaunatnes hokeja līgā (MHL). Apstiprinot Kuļibabu šajā amatā, viņam uzdots izstrādāt HK "Rīga" komandas jaunās sezonas sagatavošanās plānu, kā arī iesniegt AS "Dinamo Rīga" padomei priekšlikumus par galvenā treneru asistentu un komandas spēlētāju kandidātiem.

2017./2018.gada sezonā V.Kuļibaba sāka pildīt "Zemgale/LLU" galvenā trenera pienākumus, un šo gadu laikā viņam izdevies nodrošināt gan komandas, gan individuālo spēlētāju kvalitātes kāpumu un panākt labu rezultātu, piemēram, bronzas medaļu Optibet hokeja līgā 2018./2019.gada sezonā.

HK "Zemgale/LLU" direktors Aivars Zeltiņš uzsver, ka pozitīvi novērtē Kuļibaba veikumu, kas nav palicis nepamanīts arī Rīgas "Dinamo" vadībai. Līdz ar Kuļibabas pāriešanu uz HK "Rīga" treniņi un tālākā HK "Zemgale/LLU" izaugsme neapstāties. "Pirmssezonas treniņu nometnē darbu nodrošinās treneri Igors Ļebedevs un Artūrs Āboliņš, kuri klubu līdz šim trenēja Kuļibabas vadībā," bilst Zeltiņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!