Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komanda "Rīga" trešdien Krievijas pilsētā Sanktpēterburgā aizvadīja savu otro pirmssezonas pārbaudes spēli, kurā komanda ar 0:3 (0:1, 0:2, 0:0) kapitulēja Sanktpēterburgas "Dinamo".

Tādējādi pārbaudes mačos hokeja klubs "Rīga" uzvaras vēl nav izcīnījis.

Iepriekš turnīrā "Rīga" hokejisti pirmajā mačā ar 1:2 (1:0, 0:0, 0:1, 0:0, 0:1) piekāpās vietējai komandai SKA-1946.

"Rīga" komanda, gatavojoties savai desmitajai MHL sezonai, ar 28 hokejistiem sastāvā devusies uz pirmo pirmssezonas pārbaudes turnīru Krievijas pilsētā Sanktpēterburgā, kur aizvadīs 5 spēles. Bez "Rīga" vienības šajā turnīrā piedalās arī Sanktpēterburgas komandas SKA-1946, "Dinamo", "SKA-Varjagi", kā arī Nursultānas "Snežnije Barsi" un Jaroslavļas "Loko".

Savukārt 20.augustā komandai paredzēts vēl viens pārbaudes turnīrs, kas norisināsies Zviedrijas pilsētā Kārstadē, kurā būs jāspēkojas ar Norvēģijas un Austrijas U-20 komandām, kā arī vietējo klubu "Farjestad".

Iepriekš jau ziņots, ka par "Rīga" galveno treneri apstiprināts Raimonds Vilkoits, bet viņam asistēs Aleksandrs Ņiživijs. Par vārtsargu treneri strādās Nikolajs Žurkovs, savukārt par komandas menedžeri turpinās strādāt Juris Opuļskis.

Komandas "Rīga" sastāvs pārbaudes turnīram Sanktpēterburgā:

vārtsargi – Bruno Brūveris, Juris Ipatjevs, Reinis Liepiņš;

aizsargi – Arvils Bergmanis, Gustavs Bergs, Artūrs Brikmanis, Ričards Groskops, Ņikita Mateiko, Ernests Ošenieks, Rūdolfs Spilva, Jevgēņijs Pika;

uzbrucēji – Aleksandrs Biškins, Kārlis Bucenieks, Deniss Fjodorovs, Pāvils Galsons, Konstantīns Korkus, Emīls Masteiko, Gustavs Millers, Mikus Mintautišķis, Ričards Puriņš, Roberts Priževoits, Kristaps Roķis, Ņikita Sažko, Antons Siņegubovs, Kristaps Skrastiņš, Jānis Švanenbergs, Antons Trastašenkovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!