Foto: LETA
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Rīgas "Dinamo" viss esot kārtībā, pēc zaudējuma pēcspēles metienu sērijā Baltkrievijas vienībai Minskas "Dinamo" atzina Latvijas kluba vārtsargs Kriss Holts.

Kā ziņots, aizvadītajā mačā Rīgas "Dinamo" zaudēja savā laukumā ar 2:3.

"Domāju, ka ar komandu viss ir kārtībā. Esam labā fiziskā kondīcijā," pēc mača atzina Holts. "Runājot par mani - šis man bija ceturtais mačs pēc kārtas un sūdzēties nav par ko - spēks ir un noguris nejūtos."

"Situācijā ar pirmajiem ielaistajiem vārtos "nogulēju" brīdi, kad spēlētājs tuvojās vārtiem. Tad jau bija par vēlu un viņš vienkārši iegrūda ripu tuvajā vārtu stūrī, bet es nebiju kārtīgi piespiedis kājsargu pie vārtu staba," pastāstīja Holts.

Holts atzina, ka pēcspēles metienu sērijā Minskas "Dinamo" hokejisti izdarīja ļoti labas māņkustības, tāpēc viņam neizdevās atvairīt nevienu metienu. "Žēl, ka man neizdevās nostāvēt tik labi, cik vēlētos. Bet tāpēc jau tie ir pēcspēles metieni - var uzvarēt jebkura no komandām. Cerams, ka nākamreiz mums veiksies labāk nekā šajā spēlē."

Jau vēstīts, ka šosezon aizvadītajās četrās KHL regulārā čempionāta spēlēs Rīgas "Dinamo" izcīnījusi vienu uzvaru, bet Minskas "Dinamo" hokejisti tikuši pie trim uzvarām piecos mačos.

Pašlaik KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar četriem punktiem četrās spēlēs ieņem septīto vietu, bet Baltkrievijas klubs ar astoņiem punktiem piecās cīņās atrodas ceturtajā pozīcijā.

Nākamajā mačā Rīgas "Dinamo" pirmdien savā laukumā uzņems līgas jaunpienācējus Popradas "Lev".


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!