Foto: LETA

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Marcels Hosa pēc uzvaras izbraukumā pār Mitišču "Atlant" izteica gandarījumu, ka pašam izdevies būt vārtus no savas iecienītās vietas laukumā, un atzina, ka pēcspēles metienu jeb "bullīšu" izpildītāju komandā ir gana, lai varētu gūt arī šādas uzvaras.

Mača trešajā periodā Hosa pēc Kaila Vilsona un Aleksandra Ņiživija piespēlēm saņēma ripu metienam tukša vārtu stūra priekšā un "Dinamo" rezultatīvākais vārtu guvējs nekļūdījās, izvirzot rīdziniekus vadībā ar 1:0.

"Beidzot izdevās gūt punktus no šī punkta. Lieliski nostrādāja visa maiņa. Ņiživijs atdeva tādu piespēli, pēc kuras atlika tikai raidīt ripu vārtos. Pie šīs izspēlēs mēs strādājām katrā treniņā un beidzot to izdevās realizēt," intervijā kluba mājas lapā saka slovāku uzbrucējs. "Spēle nebija pārāk ātra. Šodien mums neizdevās gūt daudz vārtus. Šie vienīgie vārti, kurus guvām vairākumā, izvērtās komandai ļoti svarīgi. Trešā perioda izskaņā pieeauga spēles temps, bet "Atlant" diemžēl spēja rezultātu izlīdzināt. Papildlaikā gan mēs, gan viņi spēlējām piesardzīgi un droši. Bet "bullīšos" mums ir pietiekami daudz mesitaru, kuri spēj atnest komandai uzvaru."

Šīs izbraukuma sērijs trešo spēli Rīgas "Dinamo" aizvadīs trešdien pret Jaroslavļas "Lokomotiv", bet ceturtā cīņa būs piektdien Čerepovecā pret "Severstaļ".

"Domāju, pagaidām mums šis, ļoti smagais, izbraukums ir veiksmīgs, jo esam ieguvuši vērtīgus punktus pret savas konferences komandām. " saka Hosa. "Priekšā vēl divas ļoti atbildīgas spēles, kurās jāizcīna maksimums. Tad pozitīvā noskaņojumā varēsim doties pārtraukumā."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!