Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas “Dinamo” uzbrucējs Marcels Hosa, kurš vienības sastāvā atgriezies pēc divu gadu pārtraukuma, atklāja, ka ļoti vēlējies uzvarēt savu iepriekšējo komandu – Maskavas “Spartak”.

Atgādinām, ka “Dinamo” ceturtdien savā laukumā ar rezultātu 1:2 pēcspēles metienu sērijā piekāpās “Spartak” komandai.

“Ir lieliski šeit atgriezties. Patīkami, ka pirmā spēle bija savā laukumā, kur ir lieliski līdzjutēji,” portālā “sports.ru” citēts Hosa. “Cerēju, ka spēsim uzvarēt, bet diemžēl nemācējām izmantot savas iespējas un viņu vārtsargs spēlēja lieliski. Tāpat es nerealizēju savus pēcspēles metienus, taču tā gadās un tur neko nevar padarīt. Šo zaudējumu vajag aizmirst un jāgatavojas nākamajai spēlei ar Sanktpēterburgas SKA.”

“Protams, ka gribēju uzvarēt “Spartak” un iepriecināt atnākušos līdzjutējus. Tas bija lieliski, bet es zinu, ka Rīgā tāda atmosfēra ir katru spēli, tāpēc vēl paspēšu fanus iepriecināt,” viņš turpināja.

Tāpat slovāku uzbrucējs atzina, ka “Dinamo” piedāvājums atgriezties komandā bijis negaidīts.

“Piedāvājums bija negaidīts, jo es tagad neesmu labākajā sportiskajā formā. Es nedēļu nebiju trenējies, tomēr domāju, ka ātri atgūšu optimālo kondīciju,” uzsvēra Hosa.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 51 punktu 36 spēlēs pašlaik ieņem septīto pozīciju.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!