Foto: F64

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Marsels Hosa pēc uzvaras pār Harijas Vītoliņa trenēto Maskavas "Dinamo" kluba mājaslapā pauda apmierinātību ar savas komandas sniegumu.

"Šodien izdevās labs spēles sākums. Līdz mača izskaņai spēlējām kā komanda. Šo maču aizvadījām tā, kā būtu jāspēlē katrā. Šī uzvara, gandrīz pilnā Arēnā, mums bija ļoti labs grūdiens. Šie trīs gūtie vārti ir devuši mums pārliecību. Šī ir tiešām mums ir liela uzvara," sacīja uzbrucējs.

Hosa pozitīvi izsakās par Mārtiņu Karsumu. "Mēs cienām viens otru. Labi apzināmies, ka katrs darām savu darbu. Šobrīd esam katrs citā komandā. Protams, kādreiz sanāk spēcīgāks spēka paņēmiens, tas ir tikai normāli, parasta spēles epizode. Karsums ir ļoti labs uzbrucējs."

Georgija Pujaca traumas laikā kapteiņa funkcijas jau otro spēli pēc kārtas pildīja Hosa. "Nav svarīgi, kuram ir C burts uz krekla. Galvenais, ka mēs pratām izcīnīt uzvaru un šodien tiešām ir labs noskaņojums."

Jau ziņots, ka svētdien Rīgas "Dinamo" savas mājas spēļu sērijas turpinājumā ar rezultātu 3:1 (2:0), 1:1, 0:0) pārspēja vienu no saviem principiālākajām pretiniekiem - Harija Vītoliņa vadīto Maskavas "Dinamo", kuru pārstāv latviešu uzbrucēji Mārtiņš Karsums un Kaspars Daugaviņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!