Foto: F64

Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) atteikumu draftā ir ievietojuši četrus spēlētājus - uzbrucējus Marcelu Hosu un Pjotru Sčastļiviju, aizsargu Georgiju Pujacu un vārtsargu Edgaru Masaļski, vēsta KHL mājas lapa.

KHL noteikumi paredz, ka spēlētāji, kas ievietoti atteikumu draftā, pārceļas uz attiecīgās komandas fārmklubu, ja 48 stundu laikā uz viņiem nepiesakās kāda cita komanda.

Marcels Hosa, kurš ir visu laiku rezultataīvākais Rīgas "Dinamo" spēlētājs, šosezon 38 spēlēs guvis septiņus vārtus un izdarījis deviņas rezultatīvas piespēles taču viņa lietderības koefiecients ir -15.

Pjotrs Sčastļivijs "Dinamo" pievienojās neilgi pirms šīs KHL sezonas sākuma, tācu sezonas sākumā guva traumu un laukumā kopš tā laika izgājis minimāli. Šosezon KHL regulārajā čempionātā Sčastļivijs piedalījies 27 spēlēs, kurās laukumā vidēji pavadītajās 13:26 minūtēs guva 5 vārtus un atdeva 5 rezultatīvas piespēles, nopelnīja 4 soda minūtes un lietderības koeficentu -8.

Vārtsargs Edgars Masaļskis šosezon KHL regulārajā čempionātā piedalījies 12 spēlēs, vidēji spēlē atvairot 90,6% pretinieku metienu, bet pēc kanādieša Džefa Delorjēra pievienošanās Rīgas "Dinamo" KHL spēlēs vairs nav piedalījies.

Georgijs Pujacs, kurš sezonas sākumā tika iecelts par komandas kapteini, šosezon piedalījies 32 spēlēs, kurās laukumā vidēji pavadītajās 22:05 minūtēs guva 1 vārtus un atdeva 1 rezultatīvu piespēli, nopelnīja 24 soda minūtes un lietderības koeficentu -15.

Kā zināms, šosezon Rīgas "Dinamo" fārmklubs ir hokeja klubs "Liepāja", kas spēlē Latvijas hokeja virslīgas čempionātā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!