Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" gandrīz jau bija uzvarējusi spēle pret Prāgas "Lev", tomēr pretinieki spēja izglābties, sacīja uzbrucējs Marcels Hosa.

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" sestdien KHL čempionātu pēc decembra pārtraukuma sāka ar zaudējumu "Lev" komandai pēcspēles metienu sērijā – 1:2.

"Spēle bija pēc pārtraukuma un tā izvērtās ļoti sīva. Mača sākumā iespējas gūt vārtus komandās nebija pārāk daudz. Pēc pirmās trešdaļas mēs sākām spēlēt labāk un izvirzījāmies vadībā. Spēle bija jau gandrīz uzvarēta, bet viņi spēja izglābties," "Dinamo" mājaslapā citēts Hosa. "Tādas lietas notiek. Mums pašiem bija vairākas iespējas rezultātu palielināt, bet nespējām tās izmantot. Bullīšos nespējām pārspēt vārtsargu, bet "Lev" šodien bija labāki."

Hosa bija vienīgais, kurš guva vārtus Rīgas "Dinamo" komandā, tomēr vārti bez uzvaras neesot tik patīkami: "Vienmēr ir patīkami gūt vārtus un nav svarīgi, vai tos gūsti pret savu iepriekšējo klubu. No visas sirds katrā spēlē cenšos atzīmēties ar vārtu guvumu, bet, protams, galvenais ir komandas panākums."

Hosa par jauno komandas biedru Džeimiju Džonsonu: "Šī bija viņa pirmā spēle. Džeimijs iekļaujas komandas ķīmijā. Domāju, ka viņam ir jādod laiks un viss būs kārtībā."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!