Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" trešdien ar uzvaru noslēdza 2020. gadu, izbraukumā ar rezultātu 5:2 pārspējot Maskavas "Spartak" vienību, kuru trenē Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš. "Dinamo" uzbrucējs Miks Indrašis šajā mačā izcēlās ar trīs rezultatīvām piespēlēm.

Rezultatīvu spēli aizvadīja arī Mārtiņš Dzierkals un Rihards Bukarts, kuri iekrāja vārtus un rezultatīvu piespēli. Vārtus guva arī Lauris Dārziņš, Daniels Bērziņš un Deniss Paršinš.

Dārziņš izvirzīja "Dinamo" vadībā, kad piektajā minūtē pēc Indraša piespēles realizēja vairākumu, bet mača turpinājumā "Spartak" izvirzījās vadībā. Ātrajos uzbrukumos astotajā un 27. minūtē precīzus metienus izdarīja Lukašs Radils un Mihails Juņkovs. Tomēr divi vārti otrā perioda otrajā pusē ļāva rīdziniekiem atgūt vadību. Vispirms Daniels Bērziņš pēc atgriešanās laukumā no noraidīto soliņa saņēma ripu no Indraša un izlīdzināja rezultātu, bet perioda pēdējās sekundēs Bukarts precīzi meta pēc Dzierala piespēles.

Trešajā periodā Dzierkals saņēma ripu no Bukarta un realizēja vairākumu, bet mača gala rezultātu panāca Paršins, un viņam vārtu guvumu izkārtoja Indrašis.

Rīgas "Dinamo" vārtsargs Ivans Naļimovs šajā mačā atvairīja 28 no 30 pretinieku metieniem, bet rīdzinieki meta 25 reizes.

Šī uzvara noslēdza "Dinamo" neveiksmīgo 2020. gadu. Pagājušajā sezonā "Dinamo" bija pārliecinoša KHL pastarīte, un šajā sezonā nekas nav mainījies. Rīgas klubs ar 19 punktiem 40 mačos ieņem pēdējo vietu līgā.

Portāls "Delfi" piedāvāja spēles teksta tiešraidi, kurā var lasīt detalizētu notikumu aprakstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!