Foto: F64
Pēc kārtējā zaudējuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē ceturtdien dusmīgs bija Rīgas "Dinamo" kapteinis Miks Indrašis, kurš pēcspēles televīzijas intervijā ar grūtībām izvairījās no lamuvārdu lietošanas.

Rīdzinieki ceturtdien savās mājās pirmajā spēlē pēc KHL Zvaigžņu spēles pārtraukuma ar 3:4 piekāpās Habarovskas "Amur". Lielāko daļu spēles laukumā daudz pārliecinošāki bija "Amur" hokejisti, bet mājinieki tikai ar īslaicīgiem spēles snieguma uzplaiksnījumiem spēja izrādīt pretestību.

Pēdējās trešdaļas sākumā rīdzinieki nonāca zaudētājos ar 1:4, bet tad īsā laika posmā atspēlēja divus vārtus. Tiesa, pēdējās trijās minūtēs Rīgas "Dinamo" tā arī netika pie iespējām, lai pacīnītos par neizšķirtu pamatlaikā.

"Kas tur veiksmīgs? nekas veiksmīgs nav. Spēli zaudējām. Nu nezinu. Nu b...," ar grūtībām izvairoties no rupjībām, sacīja Indrašis. "Man nav ko teikt. Es nezinu... "

Nākamo spēli Rīgas "Dinamo" aizvadīs sestdien, kad "Winter Ice Break" mačā uz atklātā laukuma tiksies ar Minskas "Dinamo". Tomēr pēc zaudējuma "Amur" Indrašis unikālo maču sagaida ne pārāk labā noskaņojumā. "Jāspēlē labāk. Mēs nevaram tā spēlēt... Nu tas ir...," atkal knapi izvairoties no rupjībām televīzijas ēterā sacīja Indrašis.

Kā jūtas šobrīd Dinamo Rīga! pic.twitter.com/3gf7ObU2E7— Sportistiņš 😎 (@Labais_Eksperts) January 18, 2018


$duelID=875;$eventID=9;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!