Foto: LETA

Latvietis Miks Indrašis ceturtdien atzīmējās ar rezultatīvu piespēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta pēdēja spēlē, bet viņa pārstāvētā Maskavas "Dinamo" cieta zaudējumu.

Maskavieši viesos ar rezultātu 3:4 (3:1, 0:3, 0:0) piekāpās Minskas "Dinamo" hokejistiem, neizmantojot iespēju izcīnīt trešo vietu Rietumu konferencē.

Indrašis ar rezultatīvu piespēli atzīmējās trīsarpus minūtes pirms pirmā perioda beigām, palīdzēdams panākt 3:1. Tiesa, mājinieki otrajā periodā guva trīs bezatbildes vārtus un pārņēma vadību, "hat-trick" sev noformējot Andrejam Kosticinam.

Indrašis uz ledus pavadīja 17 minūtes un 46 sekundes, kuru laikā uzvarēja vienā no trim iemetieniem un tika pie divām soda minūtēm.

Latviešu uzbrucējs regulārajā čempionātā laukumā devās 41 spēlē, kurā guva sešus vārtus un veica 18 rezultatīvas piespēles.

Maskavas "Dinamo" regulāro čempionātu noslēdza Rietumu konferences ceturtajā vietā un izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā tiksies ar uzbrucēju Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvēto Maskavas "Spartak".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!