Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Rietumu konferences pusfinālu sērijas ceturtajā spēlē zaudējumu otrdien piedzīvoja Latvijas hokejista Mika Indraša pārstāvētā Maskavas "Dinamo" komanda, kas ar 1:2 (1:0, 0:0, 0:2) atzina Maskavas CSKA pārsvaru, sērijā līdz četrām uzvarām nonākot zaudētājos ar 1-3.

Pirmie vadību spēlē guva tieši mājinieki, kuri pirmā perioda laikā bija krietni aktīvāki, izpildot 24 metienus, kas bija gandrīz divreiz vairāk nekā pretinieku iespētais (13 metieni). Viens no desmit vārtu rāmī trāpītajiem metieniem arī lidoja Iļjas Sorokina sargātajos vārtos, spēles rezultātu 18. minūtē atklājot somam Jūso Hietanenam.

CSKA atbildi deva vien trešā perioda sākumā, kad rezultātu izlīdzināja Konstantīns Okulovs. Toties pēdējo vārdu teica savulaik gan Rīgas "Dinamo", gan Maskavas "Dinamo" spēlējušais Mets Robinsons, kurš 25 sekundes līdz trešā perioda beigām spēja izmantot labu izdevību "Dinamo" vārtu priekšā un palīdzēja CSKA izraut uzvaru.

Latvijas izlases hokejists Miks Indrašis laukumā pavadīja 18:23 minūtes, no kurām 3:21 bija skaitliskajā vairākumā, kā arī spēles gaitā izcēlās ar vienu metienu un spēka paņēmienu.

Nākamā sērijas spēle notiks jau ceturtdien, 21. martā, kad CSKA savu skatītāju priekšā būs iespēja nodrošināt vietu Rietumu konferences finālsērijā.

Paralēli notiekošajā sērījā starp Sanktpēterburgas SKA un Jaroslavļas "Lokomotiv", SKA ceturtajā spēlē triumfēja ar 3:1 (1:0, 0:0, 2:1), tādējādi arī nonākot vienas uzvaras attālumā no tikšanās ar CSKA un "Dinamo" sērijas uzvarētāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!