Latvijas uzbrucējs Miks Indrašis otrdien asistēja vārtu guvumā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē, viņa pārstāvētajai Maskavas apgabala "Vitjazj" komandai ciešot zaudējumu.

"Vitjazj" mājās ar rezultātu 1:3 (0:1, 1:0, 0:2) piekāpās "Soči" komandai, kuras rindās vēl nav atgriezies aizsargs Jānis Jaks.

Indrašis rezultatīvu piespēli guva otrā perioda pirmajā minūtē, kad pēc viņa metiena atlēkušo ripu ieguva un vārtos raidīja Vjačeslavs Ļeščenko. Viņš otrdien spēlēja 15 minūtes un četras sekundes, kuru laikā vienreiz meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu un uzarēja četros no astoņiem iemetieniem.

Latviešu uzbrucējs šajā sezonā 22 mačos guvis trīs vārtus un atdevis astoņas rezultatīvas piespēles. Pēdējo reizi viņš vārtus guva pirms pusotra mēneša.

Citā mačā Vladivostokas "Admiral" bez uzbrucēja Riharda Bukarta pieteikumā mājās ar 2:3 (2:1, 0:1, 0:1) zaudēja Minskas "Dinamo".

"Vitjazj" un "Soči" komandas ieņem pēdējās divas vietas starp 12 Rietumu konferences komandām, iekrājot attiecīgi 18 un 16 punktus 22 un 23 cīņās. "Admiral" ar 15 punktiem 22 cīņās ir priekšpēdējā starp 12 Austrumu konferences vienībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!